دبستان حضرت رقیه هدف: ارتباط بیشتر با دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی و همکاران محترم |
|||
پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 8:33 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
افکار مثبت و منفی
چگونگی افکار انسان، چگونگی سازماندهی آنها، چگونه درگیر شدن در اندیشه خود و غلبه انواع خاصی از افکار بر ذهن فرد تاثیر بسزایی بر احساس، رفتار، شخصیت، باورها و نهایتاً زندگی او خواهد داشت. نوع نگرش و تفکرات هر انسانی از نحوه توجیه و تفسیر تجربیاتش ناشی می گردد. افکار انسان در یک طبقه بندی بسیار ساده در دو مقوله مثبت و منفی دسته بندی میشوند و غلبه هر یک از آنها بر ذهن فرد شیوه زندگی او را در حدی وسیع نشان میدهد. بطوریکه همین افکار ساده به راحتی ممکن است موجب تفاوت سبک زندگی فرد با سایرین، یا با خود او در مراحل مختلف شود.
افکار مثبت بر اساس این دسته بندی افکار مثبت آن دسته از افکاری را شامل میشود که تاثیرات مفیدی بر ذهن و رفتار فرد به جای میگذارند، هدایت کننده هستند و اغلب موجبات زندگی دلپذیر را فراهم می سازند. افرادی که دارای چنین افکاری هستند کمتر در دام استرس و فشار روانی گرفتار میشوند و یا حداقل به راحتی خود را می توانند از چنین شرایطی رها کنند. این افراد اعتماد به نفس بالاتری دارند، دید خوبی نسبت به خود دارند و بطور کلی افکار آنها حول و حوش خوب بودن، سالم بودن و واقع بین بودن دور می زنند.
افکار منفی همه ما در مواقعي با افکار منفي روبرو بوده ايم اما هنگامي كه فردي منفي انديش باشيم، روي نيروها و نكات منفي تمركز كرده و بطور ناآگاهانه انرژي هاي منفي و زيان آور را بر خود حاكم مي سازيم بطوري كه جايي براي انديشه هاي مثبت باقي نمي ماند و دچار نوعي آسيبهاي جسمي و روحي مي شويم. افکار منفی تحریک کننده هیجانات منفی در انسان هستند. اغلب اضطرابها و افسردگیها، اختلالات ارتباطی، مشکلات زناشویی و انواع مسائل دیگر در زندگی فرد ناشی از غلبه همین افکار منفی بر ذهن فرد است که بیشتر در اثر وقایع بیرونی که ناراحت کننده و بار منفی دارند برای افراد راه اندازی میشوند. افكار منفی میتوانند امید به آینده و تلاش را از بین برده و فرد را برای طی مسیر زندگی، تنها و ناامید رها كند. با این تصور که کارهایتان سر و سامان نخواهند گرفت، در شما احساس اندوه و انفعال ایجاد شده و از تلاش و کوشش دست خواهید کشید. یكی از ویژگیهای افكار منفی، طولانی بودن و كامل شدن آنهاست، فكرهای منفی این قدر در ذهن باقی می ماند و دنبال هم میچرخد تا یك ماجرای تلخ و منفی بزرگ در ذهن شكل بگیرد. افتادن در چرخه این افکار و عدم تلاش برای خارج شدن از این چرخه اغلب مشکلات جدی روانی را ممکن است به بار آورد. نظرات شما عزیزان:
درباره وبلاگ ![]() بسم الله الرحمن الرحیم این وبلاگ توسط زینب حاجی عرب مربی ورزش دبستان حضرت رقیه (س) و دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی ورزشی جهت نمایش برنامه ها و توانایی های دانش آموزان مدرسه و جهت اطلاع رسانی از فعالیتهای انجام شده دبستان حضرت رقیه(س) دستگرد برخوار اصفهان و تبادل اطلاعات با مدارس سراسر کشور افتتاح گشته .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سايت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنيد. امید است که اطلاعات مفیدی ارائه شود. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیوندهای روزانه پيوندها
![]() نويسندگان |
|||
![]() |