دبستان حضرت رقیه هدف: ارتباط بیشتر با دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی و همکاران محترم |
|||
جمعه 30 فروردين 1392برچسب:, :: 20:8 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
آموزگاران بخوانند بازخورد عبارت است از نظر و واکنش معلم ،نسبت به وضعیت یادگیری دانش آموز. با دریافت هر بازخورد، برای دانش آموز مشخص می شود که درچه وضعیتی قرار دارد و چه فعالیت هایی را باید انجام دهد و چه انتظاراتی از وی می رود. در حقیقت بازخورد،هسته مرکزی فرایند یاددهی ویادگیری است؛ لذا فرایند بازخورد باید بر روی انتظارات آموزشی و فعالیت های دانش آموز متمرکز باشد و به گونه ای انجام گیرد که به دانش آموز کمک کند، خطاها و اشتباهاتش را در جریان یادگیری کاهش داده و وظایف و تکالیفش را بادقت بیشتری انجام دهد. در واقع بازخورد نه تنها به دانش آموز درباره چگونگی مهارت و دانشی که کسب کرده است اطلاعاتی می دهد، بلکه به او می گوید که جگونه مهارتها و دانش خود را ارتقاء دهد. بقیه در ادامه مطلب
ادامه مطلب ... جمعه 30 فروردين 1392برچسب:, :: 20:7 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 8:37 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
نمونه ای از دیگر خطاهای ادراکی
در تصویر زیر وقتی به علامت + خیره می شوید چه اتفاقی می افتد؟
این تصویر یک جسمه یا دو جسم؟؟؟
![]() یک پل یا چند کشتی؟؟؟
پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 8:36 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
![]() نجار پیری خود را برای بازنشسته شدن آماده می کرد. یک روز او با صاحبکار خود موضوع را درمیان گذاشت. پس از روزهای طولانی و کار کردن و زحمت کشیدن، حالا او به استراحت نیاز داشت و برای پیدا کردن زمان این استراحت می خواست تا او را از کار بازنشسته کنند. صاحب کار او بسیار ناراحت شد و سعی کرد او را منصرف کند، اما نجار بر حرفش و تصمیمی که گرفته بود پافشاری کرد. سرانجام صاحب کار درحالی که با تأسف با این درخواست موافقت می کرد، از او خواست تا به عنوان آخرین کار، ساخت خانه ای را به عهده بگیرد. نجار در حالت رودربایستی، پذیرفت درحالیکه دلش چندان به این کار راضی نبود. پذیرفتن ساخت این خانه برخلاف میل باطنی او صورت گرفته بود. برای همین به سرعت مواد اولیه نامرغوبی تهیه کرد و به سرعت و بی دقتی، به ساختن خانه مشغول شد و به زودی و به خاطر رسیدن به استراحت، کار را تمام کرد. او صاحب کار را از اتمام کار باخبر کرد. صاحب کار برای دریافت کلید این آخرین کار به آنجا آمد. زمان تحویل کلید، صاحب کار آن را به نجار بازگرداند و گفت: این خانه هدیه ایست از طرف من به تو، به خاطر سالهای همکاری! نجار، یکه خورد و بسیار شرمنده شد. در واقع اگر او می دانست که خودش قرار است در این خانه ساکن شود، لوازم و مصالح بهتر و تمام مهارتی که در کار داشت را برای ساخت آن بکار می برد. یعنی کار را به صورت دیگری پیش میبرد. این داستان زندگی ماست. ما زندگیمان را می سازیم. گاهی ما کمترین توجهی به آنچه که می سازیم نداریم، پس در اثر یک شوک و اتفاق غیرمترقبه می فهمیم که مجبوریم در همین ساخته ها زندگی کنیم.اگر چنین تصوری داشته باشید، تمام سعی خود را برای ایمن کردن شرایط زندگی خود می کنیم. فرصت ها از دست می روند و گاهی بازسازی آنچه ساخته ایم، ممکن نیست. آری، درست است. شما نجار زندگی خود هستید و روزها، چکشی هستند که بر یک میخ از زندگی شما کوبیده می شود. یک تخته در آن جای می گیرد و یک دیوار برپا می شود. مراقب سلامتی خانه ای که برای زندگی خود می سازید باشید پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 8:35 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
کودکان می آموزند، آنطوری باشند که زندگی می کنند. ![]()
کودکان وقتی با سرزنش و انتقاد زندگی می کنند، می آموزند بی اعتماد به خود باشند. وقتی با خشونت زندگی می کنند، می آموزند که جنگجو باشند. وقتی با ترس زندگی می کنند، می آموزند که بُزدل باشند. وقتی با ترحم زندگی می کنند، می آموزند که به خود احساس ترحم داشته باشند. وقتی با تمسخر زندگی می کنند، می آموزند که خجالتی باشند. وقتی با حسادت زندگی می کنند، می آموزند که در خود احساس گناه داشته باشند.
اما ... اگر با شکیبایی زندگی کنند، بردباری را می آموزند. اگر با تشویق زندگی کنند، اعتماد و اطمینان را می آموزند. اگر با پاداش زندگی کنند، با استعداد بودن و پذیرندگی را می آموزند. اگر با تصدیق شدن زندگی کنند، عشق را می آموزند. اگر با توافق زندگی کنند، دوست داشتن خود را می آموزند. اگر با تایید زندگی کنند، با هدف زندگی کردن را می آموزند. اگر با صداقت زندگی کنند، حقیقت را می آموزند. اگر با انصاف زندگی کنند، دفاع از حقوق را می آموزند. اگر با اطمینان زندگی کنند، اعتماد به خود و اعتماد به دیگران را می آموزند. اگر با دوستی و محبت زندگی کنند، زندگی در دنیای امن را می آموزند.
منبع: سایت آکا ایران پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, :: 8:33 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
افکار مثبت و منفی
چگونگی افکار انسان، چگونگی سازماندهی آنها، چگونه درگیر شدن در اندیشه خود و غلبه انواع خاصی از افکار بر ذهن فرد تاثیر بسزایی بر احساس، رفتار، شخصیت، باورها و نهایتاً زندگی او خواهد داشت. نوع نگرش و تفکرات هر انسانی از نحوه توجیه و تفسیر تجربیاتش ناشی می گردد. افکار انسان در یک طبقه بندی بسیار ساده در دو مقوله مثبت و منفی دسته بندی میشوند و غلبه هر یک از آنها بر ذهن فرد شیوه زندگی او را در حدی وسیع نشان میدهد. بطوریکه همین افکار ساده به راحتی ممکن است موجب تفاوت سبک زندگی فرد با سایرین، یا با خود او در مراحل مختلف شود. ادامه مطلب ... سه شنبه 27 فروردين 1392برچسب:, :: 14:36 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
سه شنبه 27 فروردين 1392برچسب:, :: 14:20 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
امضا ء شناسی
1- کساني که به طرف عقربهاي ساعت امضاء ميكنند انسانهاي منطقي هستند
یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, :: 21:47 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
با عشق زندگی کن
شخصی بود که تمام زندگیاش را با عشق و محبت پشت سر گذاشته بود و وقتی از دنیا رفت همه می گفتند به بهشت رفته است. آدم مهربانی مثل او حتماً به بهشت می رفت. در آن زمان بهشت هنوز به مرحله کیفیت فراگیر نرسیده بود. استقبال از او با تشریفات مناسب انجام نشد دختری که باید او را راه میداد نگاه سریعی به لیست انداخت و وقتی نام او را نیافت، او را به دوزخ فرستاد. در دوزخ هیچ کس از آدم دعوتنامه یا کارت شناسایی نمیخواهد، هرکس به آنجا برسد میتواند وارد شود. آن شخص وارد شد و آنجا ماند. چند روز بعد، ابلیس با خشم به دروازه بهشت رفت و یقه پطرس قدیس را گرفت. پطرس که نمیدانست ماجرا از چه قرار است پرسید چه شده است؟ ابلیس که از خشم قرمز شده بود گفت: آن شخص را که به دوزخ فرستادهاید، آمده و کار و زندگی ما را به هم زدهاست؛ از وقتی که رسیده نشسته و به حرفهای دیگران گوش میدهد، در چشمهایشان نگاه میکند و به درد و دلشان می رسد حالا همه دارند در دوزخ با هم گفت وگو میکنند، یکدیگر را در آغوش میکشند و میبوسند. دوزخ جای این کارها نیست! بیایید و این مرد را پس بگیرید. وقتی راوی قصهاش را تمام کرد با مهربانی به من نگریست و گفت:
«با چنان عشقی زندگی کن که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی،خود شیطان تو را به بهشت بازگرداند»
یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, :: 13:1 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
![]()
سازنده ترین کلمه” گذشت”
پر معنی ترین کلمه” ما” است…آن را بکار عمیق ترین کلمه “عشق” است… به آن ارج بنه. بی رحم ترین کلمه” تنفر” است…از بین ببرش. سرکش ترین کلمه” هوس” است…بآ آن بازی نکن. خود خواهانه ترین کلمه” من” است…از ان حذر کن. ناپایدارترین کلمه “خشم” است…ان را فرو ببر. بازدارترین کلمه “ترس”است…با آن مقابله کن. با نشاط ترین کلمه “کار”است… به آن بپرداز. پوچ ترین کلمه “طمع”است… آن را بکش. سازنده ترین کلمه “صبر”است… برای داشتنش دعا کن. روشن ترین کلمه “امید” است… به آن امیدوار باش. ضعیف ترین کلمه “حسرت”است… آن را نخور. تواناترین کلمه “دانش”است… آن را فراگیر. محکم ترین کلمه “پشتکار”است…آن را داشته باش. سمی ترین کلمه “غرور”است… بشکنش. سست ترین کلمه “شانس”است… به امید آن نباش. شایع ترین کلمه “شهرت”است… دنبالش نرو. لطیف ترین کلمه “لبخند”است…آن را حفظ کن. حسرت انگیز ترین کلمه “حسادت”است… از آن فاصله بگیر. ضروری ترین کلمه “تفاهم”است… آن را ایجاد کن. سالم ترین کلمه “سلامتی”است… به آن اهمیت بده. اصلی ترین کلمه “اطمینان”است… به آن اعتماد کن. بی احساس ترین کلمه “بی تفاوتی”است… مراقب آن باش. دوستانه ترین کلمه “رفاقت”است… از آن سوءاستفاده نکن. زیباترین کلمه “راستی”است… با ان روراست باش. زشت ترین کلمه “دورویی”است… یک رنگ باش. ویرانگرترین کلمه “تمسخر”است… دوست داری با تو چنین کنند؟ موقرترین کلمه “احترام”است… برایش ارزش قایل شو. آرام ترین کلمه “آرامش”است… به آن برس. عاقلانه ترین کلمه “احتیاط”است… حواست را جمع کن. دست و پاگیرترین کلمه “محدودیت”است… اجازه نده مانع پیشرفتت بشود. سخت ترین کلمه “غیرممکن”است… وجود ندارد. مخرب ترین کلمه “شتابزدگی”است…مواظب پلهای پشت سرت باش. تاریک ترین کلمه “نادانی”است…آن را با نور علم روشن کن. کشنده ترین کلمه “اضطراب”است…آن را نادیده بگیر. صبورترین کلمه “انتظار”است… منتظرش باش. بی ارزش ترین کلمه “انتقام”است… بگذاروبگذر. ارزشمندترین کلمه “بخشش”است… سعی خود را بکن. قشنگ ترین کلمه “خوشروئی”آست… راز زیبائی در آن نهفته است. تمیزترین کلمه “پاکیزگی”است… اصلا سخت نیست. رساترین کلمه “وفاداری”است… سر عهدت بمان. تنهاترین کلمه “گوشه گیری”است…بدان که همیشه جمع بهتر از فرد بوده. محرک ترین کلمه “هدفمندی”است… زندگی بدون هدف روی آب است.
یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, :: 12:55 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
ای دوست معجزه باران
و سخاوت را در چشم
و محبت را در روح
که در این کوچه تنگ
روز میلاد اقاقی ها
خاک جان یافته است…
تو چراسنگ شدی؟؟
تو چرا این همه دلتنگ
بازکن پنجره را و
*فریدون مشیری* پنج شنبه 22 فروردين 1392برچسب:, :: 22:41 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
یکی از بهترین هدایایی که پدر و مادر می توانند به فرزندانشان بدهند، امکان شاد زیستن و شاد بودن آن هاست. برای شاد بودن، به ثروت و دارایی فراوان نیازی نیست، بلکه می توان با ساده ترین و پیش پا افتاده ترین وسایل و امکانات نیز کودکان را شاد کرد.
بچه هایی که بتوانند احساسات و عواطف شاد درونشان را بشناسند، می توانند آن را در سراسر زندگی خود حفظ کنند. شادی کودکان موجب تقویت روحیه، انگیزه، عزت نفس و پایداری آن ها می شود. پدر و مادر می توانند با استفاده از این روش های ساده شادی و نشاط را در وجود بچه ها زنده نگه دارند:
ادامه مطلب ... پنج شنبه 22 فروردين 1392برچسب:, :: 19:12 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
انتخاب با توست، میتوانی بگوئی : صبح به خیر خدا جان
چهار شنبه 21 فروردين 1392برچسب:, :: 18:19 :: نويسنده : زینب حاجی عرب
24- 18 فروردین ماه 1392
|